Receptontwikkelaar Iris: "Ik ben gek op gepocheerde eieren, maar vond het altijd een gedoe om ze te maken. Sinds ik de azijntruc in dit recept heb geleerd, zijn gepocheerde eieren mijn go-to lunchgerecht! Vandaag maak je ze als onderdeel van een op bibimbap geïnspireerde bowl."
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Egg
(Contains Egg)
75 g
White long grain rice
½ sachet(s)
Korean-style spice mix
(Contains Wheat, Sesame, Soy)
65 g
Mushrooms
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
50 g
Spinach
(May be present Celery)
½ piece
Carrot
20 g
Kimchi sauce
½ sachet(s)
Furikake
(Contains Sesame, Soy, Wheat)
20 milliliters
Ketjap manis
(Contains Soy, Wheat)
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
1 tablespoon
Sunflower oil
½ teaspoon
Sugar
4.5 tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
[Reduced salt] soy sauce
to taste
Salt and pepper
Tip: Heb je een kernthermometer? Zorg ervoor dat het water 82 - 88 graden is.