Het loont om een ui zorgvuldig te pellen - van alle ringen zit in de buitenste de meeste voedingsstoffen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Wholewheat couscous
(Contains Wheat May be present Soy, Lupin, Mustard)
80 g
Veggie shawarma
(Contains Soy, Barley, Wheat, Egg)
30 g
Salad mix with asparagus pea sprouts
(May be present Celery)
½ piece
Onion
1 piece
[Persian] cucumber
125 g
Red cherry tomatoes
5 g
Fresh flat leaf parsley & mint
25 g
Organic full-fat yogurt
(Contains Milk)
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
½ tablespoon
Sunflower oil
1 tablespoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Sugar
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
1 tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
175 milliliters
Water
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip 1: Wil je tijd besparen? Gebruik dan de waterkoker om snel water te koken.
Tip 2: Je serveert de ui gepekeld en rauw. Houd je hier niet van? Laat het pekelen dan achterwege en bak de ui mee met de vegetarische shoarma.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!
Tip: Heb je couscoussalade over? De overige couscoussalade kun je gebruiken als lunch de volgende dag.