Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze dessertpannenkoek is geïnspireerd op de Franse crêpe suzette, met een zelfgemaakt sinaasappel-botersiroop. Dit nagerecht is zeker de moeite waard om een plekje voor vrij te houden!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
130 g
Flour
(Contains Wheat, Gluten)
200 milliliters
Organic semi-skimmed milk
(Contains Milk)
2 piece
Egg
(Contains Egg)
½ piece
Organic easy peel orange
50 g
Powdered sugar
100 g
Mascarpone
(Contains Milk)
1 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
Sugar
50 g
[Plant-based] butter
½ teaspoon
Salt
3 tablespoon
Sunflower oil
Tip: Gebruik eventueel twee koekenpannen om nog sneller klaar te zijn!
Tip: Heb je sinaasappellikeur in huis? Voeg hier dan een scheutje van toe aan de siroop.