Croissant met appel-frambozenspread
Croissant met appel-frambozenspread

Croissant met appel-frambozenspread

met een gekookt eitje

Goedemorgen!

Allergens:
Egg
Gluten
Soy
Milk
Sesame

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 unit

Ei

(Contains Egg)

2 unit

Meergranen croissant

(Contains Gluten, Egg, Soy, Milk, Sesame)

½ jar

Appel-framboos vruchtenspread

Nutrition Values

Energy (kJ)1632 kJ
Calories390 kcal
Fat23 g
Saturated Fat8.8 g
Carbohydrate31 g
Sugar8.7 g
Dietary Fiber3 g
Protein14 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Saucepan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 – 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud water.

3

Bak de croissants 5 minuten in de oven.

4

Snijd de croissants open en besmeer met roomboter en vruchtenspread. Serveer met het gekookte ei. Breng op smaak met peper en zout.