Curry-noedelsoep met kokosmelk
Curry-noedelsoep met kokosmelk

Curry-noedelsoep met kokosmelk

met verse koriander en pinda's

Net niet alle kokosmelk gebruikt? Giet het restje uit in een ijsklontjesvorm en vries het in - zo doseer je makkelijk voor de volgende keer.

Allergens:
Gluten
Milk
Celery
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode peper

½ unit

Knoflookteen

200 g

Italiaanse groentemix

(May be present Celery)

50 g

Besengek-currypasta

(Contains Gluten, Milk, Celery)

150 milliliters

Kokosmelk

2.5 g

Verse koriander

(May be present Celery)

20 g

Gezouten pinda's

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

100 g

Verse udonnoedels

(Contains Gluten)

Not included in your delivery

½ unit

Groentebouillonblokje

1 tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Calories744 kcal
Energy (kJ)3112 kJ
Fat53 g
Saturated Fat24 g
Carbohydrate48 g
Sugar12 g
Dietary Fiber7 g
Protein16 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Soup pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Bereid een bouillon van per persoon: 1/2 bouillonblokje en 200 ml water. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.Pers de knoflook of snijd fijn.

Roerbakken
2

Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur.Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut.Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten.Roer de currypasta door de groenten en roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.

Pruttelen
3

Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan. Laat de soep op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken.Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof.Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.

Serveren
4

Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.