Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en dus makkelijk in de soep meegekookt kunnen worden!
Onze caloriebewuste recepten bevatten meer dan 250 g groenten en minder dan 700 calorieën
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Rode peper
½ unit
Knoflookteen
½ unit
Rode ui
½ sachet(s)
Gele currykruiden
200 g
Italiaanse groentemix
(May be present Celery)
125 milliliters
Kokosmelk
2.5 g
Verse koriander
(May be present Celery)
20 g
Gezouten pinda's
(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)
100 g
Verse udonnoedels
(Contains Gluten)
½ unit
Groentebouillonblokje
½ tablespoon
Zonnebloemolie
to taste
Peper en zout
Bereid een bouillon van per persoon: 1/2 bouillonblokje en 200 ml water. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de rode ui.
Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. Fruit de rode peper, de rode ui, de knoflook en de gele currykruiden 1 minuut. Voeg de groentemix toe en roerbak 4 minuten mee.
Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan. Laat de soep op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.
Breng de soep eventueel op smaak met peper en zout. Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.