Dip trio

4 personen

Brood met dips: de perfecte snack voor bij de borrel! De dips maak je helemaal zelf met verse ingrediënten.

Tags:
Recipe
Veggie
Allergens:
Walnuts
Milk
Cashews
Barley
Rye
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

3 piece

Romano pepper

1 piece

Garlic

40 g

Chopped walnuts

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

½ sachet(s)

Ground cumin

2 teaspoon

Smoked paprika

10 g

Fresh basil & oregano

1 bulb(s)

Burrata

(Contains Milk)

100 g

Organic crème fraîche

(Contains Milk)

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

120 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

1 piece

White baguette

(Contains Barley, Rye, Wheat May be present Mustard, Tree nuts, Celery, Sesame, Soy, Egg, Milk)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

½ tablespoon

White wine vinegar

½ tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)5767 kJ
Calories1378 kcal
Fat85.7 g
Saturated Fat24.6 g
Carbohydrate113 g
Sugar14.5 g
Dietary Fiber10.9 g
Protein34.2 g
Salt4.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Bowl
Grater

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Halveer de puntpaprika's en verwijder de zaadlijsten. Schil de knoflookteen. 
  • Leg beiden op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 1 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Bak 10 - 15 minuten in de oven.
  • Hak de paprika, knoflook en walnoten fijn met een keukenmachine en meng met 2 tl komijn, 2 tl paprikapoeder, 1/2 el wittewijnazijn, 1/2 el honing en 1/2 el extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
2
  • Snijd de verse oregano en het basilicum fijn.
  • Voeg de burrata, de helft van de crème fraîche, het basilicum en de oregano toe aan een kom.
  • Meng goed en breng op smaak met peper en zout. 
3
  • Rasp de kaas.
  • Meng de pesto in een kom met de geraspte kaas en overige crème fraîche.
  • Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de baguette 5 - 6 minuten in de oven.
  • Snijd de baguette in dunne plakjes en serveer met de muhammara, burratadip en pestodip.