Vadouvan is een Franse variant op Indiase masala. Het resultaat: een unieke curry met een zoete en subtiel rokerige smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
1 teaspoon
Fresh ginger
½ piece
Courgette
75 g
Basmati rice
⅓ sachet(s)
Vadouvan
(Contains Mustard)
125 milliliters
Coconut milk
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
1 piece
Tomato
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
¼ piece
Lime
200 g
Shrimp
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Sunflower oil
Tip: Is de kokosmelk (deels) gestold in de verpakking? Geen zorgen: knip het pakje open, roer de melk goed door of laat de gestolde kokosmelk smelten in de pan met curry.
Tip: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel rijk zijn aan eiwitten en calcium?