Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is, maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Baby potatoes
2 piece
Chicken breast with garlic & herbs
40 g
Corn
1 piece
Onion
65 g
Red cherry tomatoes
½ piece
[Persian] cucumber
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
1 teaspoon
White balsamic vinegar
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.
Tip: Laat de krieltjes helemaal afkoelen, anders absorberen ze alle mayonaise.
Tip: De sjalot gaat rauw door de salade. Houd je hier niet zo van? Bak de sjalotjes dan een paar minuten mee in de koekenpan met de kip.