Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is, maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Baby potatoes
50 g
Pre-cut green beans
(May be present Celery)
1 piece
Chicken breast with garlic & herbs
½ piece
Shallot
4.95 g
Fresh dill & chives
65 g
Red cherry tomatoes
½ piece
[Persian] cucumber
140 g
Corn
40 g
Mayonnaise
20 g
Mixed leaves of lamb's lettuce, arugula & baby spinach
10 g
Sunflower & pumpkin seed mix
½ tablespoon
White balsamic vinegar
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Olive oil
Tip: Laat de krieltjes helemaal afkoelen, anders absorberen ze alle mayonaise.
Tip: Later doe je de sjalot rauw bij de salade. Houd je hier niet zo van? Bak de sjalotjes dan een paar minuten mee in de koekenpan.