Double veggie - Naanpizza met geitenkaas en groenten
Double veggie - Naanpizza met geitenkaas en groenten

Double veggie - Naanpizza met geitenkaas en groenten

met als extra: rode puntpaprika, gemengde sla, olijven en walnoot

Het loont om een ui zorgvuldig te pellen - van alle ringen zit in de buitenste de meeste voedingsstoffen!

Tags:
Veggie
Allergens:
Milk
Walnuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Onion

¼ piece

Courgette

¼ piece

Carrot

25 g

Sweet potato

⅓ sachet(s)

Dried oregano

40 g

Passata

1 piece

Naan bread

50 g

Fresh goat's cheese

(Contains Milk)

125 g

Red cherry tomatoes

5 g

Fresh basil

10 g

Leccino olives

¼ piece

Romano pepper

20 g

Arugula & lamb's lettuce

10 g

Chopped walnuts

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

½ tablespoon

White balsamic vinegar

½ tablespoon

Olive oil

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories335 kcal
Energy (kJ)1403 kJ
Fat24 g
Saturated Fat8.5 g
Carbohydrate16.8 g
Sugar10 g
Dietary Fiber6.5 g
Protein9.8 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Peeler or Cheese Slicer
Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de helft van de ui in dunne halve ringen en snijd de andere helft fijn.
  • Maak met een kaasschaaf of dunschiller dunne ronde plakjes van de zoete aardappel, de courgette en de wortel.
Groenten bakken
2
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak de halve uiringen, 1/2 tl oregano per persoon en de plakjes wortel en de plakjes zoete aardappel 4 - 6 minuten.
  • Bak de laatste minuut de courgetteplakken mee.
  • Breng op smaak met peper en zout.
Pizza bereiden
3
  • Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier en verdeel 2 el passata over elk naanbrood (zie Tip). Strooi er 1/2 tl gedroogde oregano, peper en zout overheen.
  • Bak de naanbroden 2 minuten in de oven.
  • Verdeel de gebakken ui, wortel, zoete aardappel en courgette over de naanbroden.
  • Verbrokkel de geitenkaas erover en bak de naanpizza's nog 4 - 6 minuten in de oven.

Tip: Je kunt het naanbrood ook voorzichtig opensnijden voor 2 dunne naanpizza's per persoon. Verkort de baktijd dan eventueel een beetje.

Salade maken
4
  • Halveer de cherrytomaten en snijd de basilicumblaadjes fijn. Snijd de olijven in plakjes. Snijd de rode puntpaprika in blokjes.
  • Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de witte balsamicoazijn tot een dressing.
  • Voeg de rucola en veldsla, de tomaten, de rode puntpaprika, het basilicum, de olijven, de gesnipperde rode ui en de walnootstukjes toe aan de saladekom en schep goed om. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de naanpizza's in stukken en serveer de salade erbij.

Tip: Dit gerecht bevat meer dan 5 verschillende soorten groente. Variatie in je voedingspatroon is belangrijk om alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Hoe gevarieerd eet jij deze week?