Double veggie - Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Double veggie - Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Double veggie - Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met extra avocado en dubbele portie salade

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 piece

Naan bread

½ piece

Onion

1 piece

Garlic

100 g

Beef mince with kofta seasoning

(May be present Egg, Mustard, Celery, Soy, Gluten)

200 g

Spinach

125 g

Red cherry tomatoes

½ piece

Avocado

40 g

Yazzara

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1.5 teaspoon

White balsamic vinegar

1.5 tablespoon

Extra virgin olive oil

½ tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)3128 kJ
Calories748 kcal
Fat59.4 g
Saturated Fat13.1 g
Carbohydrate19.4 g
Sugar13.2 g
Dietary Fiber11.3 g
Protein28.5 g
Salt1.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. 
  • Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Rundergehakt bakken
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. 
  • Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. 
  • Voeg 1/4 van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Salade maken
3
  • Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. 
  • Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie (zie TIP), de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de avocadoblokjes over de salade.

Tip: Snijd de spinazie klein, zo heb je een minder grove salade.

Serveren
4
  • Smeer de afgebakken naan in met yazzara.
  • Schep het gehakt met de spinazie erop.
  • Serveer de naanpizza met de salade.