Dubbele portie hamburger met Italiaanse twist
Dubbele portie hamburger met Italiaanse twist

Dubbele portie hamburger met Italiaanse twist

met tomatensalsa, basilicummayonaise en walnoot

Met basilicumcrème en grana padano geef je deze burger een Italiaanse twist. Zet je tanden in de knapperige ciabatta en waan je voor even in Italië... Buon appetito!

Allergens:
Gluten
Soy
Milk
Egg
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 piece

Witte ciabatta

(Contains Gluten, Soy, Milk)

½ piece

Pruimtomaat

1 piece

Tomaat

½ piece

Rode ui

½ piece

Knoflookteen

40 g

Mayonaise

(Contains Egg, Mustard)

15 milliliters

Basilicumcrème met citroen

2 piece

Gekruide runderburger

25 g

Grana padano-vlokken

(Contains Egg, Milk)

40 g

Slamix met radicchio, rucola en bladsla

Not included in your delivery

1 tablespoon

Extra vierge olijfolie

½ tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)6616 kJ
Calories1581 kcal
Fat105 g
Saturated Fat33 g
Carbohydrate74 g
Sugar10 g
Dietary Fiber7 g
Protein80 g
Salt4.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Small Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de ciabatta 6 - 8 minuten. Snijd de pruimtomaat en de tomaat in kleine blokjes. Snipper de helft van de rode ui zeer fijn en snijd de rest in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn.

Salsa en mayo maken
2

Meng in een kom de fijngesneden rode ui, de tomatenblokjes, de knoflook, de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout en bewaar apart. Meng in een kleine kom de mayonaise met de basilicumcrème met citroen.

Hamburger bakken
3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de runderburger samen met de rode-uiringen 2 – 3 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is. Strooi in de laatste minuut 2/3 van de grana padano over de burgers.

Serveren
4

Snijd de ciabatta's open en besmeer met de basilicummayonaise. Leg de hamburger erop, bedek met 3 el tomatensalsa per persoon en een beetje van de radicchio, rucola en bladsla. Meng de overige sla met de rest van de tomatensalsa en serveer ernaast. Garneer de salade met de overige grana padano.