Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is, maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Baby potatoes
1 piece
Endive
½ piece
Apple
20 g
Lamb's lettuce
1 piece
Steak haché
(May be present Soy, Gluten, Milk, Egg, Mustard, Celery)
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 teaspoon
Mustard
25 g
[Plant-based] mayonnaise
1 tablespoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
White balsamic vinegar
1 tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper
Weetje: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6, bijvoorbeeld - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.
Tip: Voeg eventueel meer of minder honing toe naar smaak. De honing gaat de bitterheid van de witloof tegen.
Tip: De burger mag nog roze zijn vanbinnen.