Het vlees van de Duitse biefstuk is van superieure kwaliteit en kun je heel goed kort bakken voor een rosé burger, of zelfs rauw eten als tartaar.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
50 g
Peppercorn sauce
200 g
Pre-cooked halved baby potatoes [skin-on]
1 piece
Steak haché
(May be present Soy, Gluten, Milk, Egg, Mustard, Celery)
30 g
Arugula & lamb's lettuce
½ piece
Red onion
¼ sachet(s)
Mexican-style spices
5 g
Pumpkin seeds
1 piece
Carrot
1 teaspoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Verdeel de rode ui dan over de hele pan. Bak in de volgende stap de Duitse biefstuk in een tweede koekenpan.
Tip: Heb je meer tijd? Rooster dan de pompoenpitten. Verhit een koekenpan zonder olie op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen.