Vanavond staat er een steak op het menu. Je serveert hem met de zwarte-pepersaus in je box.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
50 g
Peppercorn sauce
(Contains Milk)
200 g
Pre-cooked halved baby potatoes [skin-on]
1 piece
Steak haché
(May be present Soy, Gluten, Milk, Egg, Mustard, Celery)
30 g
Arugula & lamb's lettuce
½ piece
Onion
¼ sachet(s)
Mexican-style spices
½ piece
[Persian] cucumber
5 g
Pumpkin seeds
(May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
1 tablespoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Bak in de volgende stap de Duitse biefstuk in een tweede koekenpan.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!
Tip: Heb je meer tijd? Rooster dan de pompoenpitten. Verhit een koekenpan zonder olie op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen.