Eimuffins

Eimuffins

Met ontbijtspek, bosui en kaas

Goedemorgen!

Allergens:
Egg
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time40 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 unit

Bosui

4 slice

Ontbijtspek

4 unit

Ei

(Contains Egg)

25 g

Geraspte belegen kaas

(Contains Milk)

½ teaspoon

Paprikapoeder

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zonnebloemolie

2 tablespoon

Melk

(Contains Milk)

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)1414 kJ
Calories338 kcal
Fat26 g
Saturated Fat9.5 g
Carbohydrate3 g
Sugar3 g
Dietary Fiber2 g
Protein22 g
Salt1.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Bowl

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

2

Snijd de bosui fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

3

Meng de bosui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikpoeder, peper en zout

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 - 30 minuten goudbruin.