Eimuffins

met ontbijtspek, bosui en kaas

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 bunch

Scallions

4 slice

Bacon

4 piece

Egg

25 g

Grated mature cheese

0.51 teaspoon

Ground paprika

2 piece

Poppyseed roll

50 milliliters

Organic semi-skimmed milk

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Energy (kJ)726 kJ
Calories173 kcal
Fat14.1 g
Saturated Fat5.9 g
Carbohydrate3.4 g
Sugar3.1 g
Dietary Fiber1.1 g
Protein7.8 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Whisk
Muffin tin

Cooking Steps

1

Snijd de bosui in fijne ringen en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

2

Meng de bosui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.