The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 bunch
Scallions
4 slice
Bacon
4 piece
Egg
25 g
Grated mature cheese
0.51 teaspoon
Ground paprika
2 piece
Poppyseed roll
50 milliliters
Organic semi-skimmed milk
(Contains Milk)
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Sunflower oil
Snijd de bosui in fijne ringen en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.
Meng de bosui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.
Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.