.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
20 g
Fresh flat leaf parsley
4 slice
Bacon
4 piece
Egg
25 milliliters
Organic semi-skimmed milk
(Contains Milk)
25 g
Grated mature cheese
0.51 teaspoon
Ground paprika
2 piece
Poppyseed roll
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Sunflower oil
Snijd de bladpeterselie fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.
Meng de bladpeterselie, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.
Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin. Bak het broodje 6-8 minuten mee met de eimuffins.