Eimuffins met ontbijtspek
Eimuffins met ontbijtspek

Eimuffins met ontbijtspek

met bladpeterselie en belegen kaas

.

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

20 g

Fresh flat leaf parsley

4 slice

Bacon

4 piece

Egg

25 milliliters

Organic semi-skimmed milk

(Contains Milk)

25 g

Grated mature cheese

0.51 teaspoon

Ground paprika

2 piece

Poppyseed roll

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Calories558 kcal
Energy (kJ)2335 kJ
Fat32 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate35 g
Sugar3 g
Dietary Fiber5.2 g
Protein31 g
Salt2.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Whisk
Muffin tin
Muffin tin

Cooking Steps

1

Snijd de bladpeterselie fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

2

Meng de bladpeterselie, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin. Bak het broodje 6-8 minuten mee met de eimuffins.