Snelle bolognese met Parmigiano Reggiano
Snelle bolognese met Parmigiano Reggiano

Snelle bolognese met Parmigiano Reggiano

met basilicum en mini-romatomaten

Tip voor in de voorraadkast. Met bouillonblokjes in huis verfraai je heel makkelijk en snel de smaak van elke maaltijd. Goed nieuws, want Knorr heeft het assortiment flink uitgebreid. Wist je dat ze ook een vetarme Finesse-lijn, Low Salt- en zelfs Zero Salt-bouillonblokjes hebben? Voeg zelf eens een Knorr-vleesbouillonblokje aan jouw maaltijd toe!

Tags:
Family
Allergens:
Wheat
Mustard
Soy
Barley
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 g

Mini Roma tomatoes

100 g

Beef mince with Italian seasoning

(May be present Celery, Soy, Gluten, Egg, Mustard)

2.5 g

Fresh basil

(May be present Celery)

½ piece

Garlic

90 g

Penne

(Contains Wheat May be present Mustard, Soy)

½ piece

Carrot

½

Tomato paste

10 milliliters

Worcestershire sauce

(Contains Mustard, Soy, Barley)

½ piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

½ piece

Onion

½ sachet(s)

Italian seasoning

Not included in your delivery

30 milliliters

[Plant-based] milk

½ tablespoon

Olive oil

½ tablespoon

Balsamic vinegar

75 milliliters

Low sodium beef stock

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3228 kJ
Calories772 kcal
Fat28.1 g
Saturated Fat10.4 g
Carbohydrate86.7 g
Sugar21.6 g
Dietary Fiber11 g
Protein38 g
Salt1.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan
Grater
Casserole with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan voor de pasta.
  • Snipper de ui en pers de knoflook of snijd fijn.
  • Rasp de wortel fijn.
Pasta koken
2
  • Kook de pasta 11 - 13 minuten, giet af en laat zonder deksel uitstomen.
  • Halveer ondertussen de tomaten en bereid de bouillon.
  • Verhit de olijfolie in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de knoflook, wortel en ui, afgedekt, 4 - 5 minuten.
  • Voeg het rundergehakt en de Italiaanse kruiden toe en bak nog 2 - 3 minuten.
Saus op smaak brengen
3
  • Voeg de bouillon, tomatenpuree, melk, worcestershiresaus, tomaten en 1/2 el zwarte balsamicoazijn toe.
  • Meng goed en laat 6 - 7 minuten sudderen. 
  • Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Snijd het basilicum in reepjes.
  • Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
  • Rasp de kaas boven de pasta.
  • Garneer met het basilicum.