Farfalle met bospaddenstoelenpesto
Farfalle met bospaddenstoelenpesto

Farfalle met bospaddenstoelenpesto

Met kastanjechampignons, veldsla en pecorino

De smaakmaker in dit gerecht is een bospaddenstoelenpesto. Deze is gemaakt van gedroogde bospaddenstoelen, gecombineerd met typische ingrediënten voor een Italiaanse pesto, zoals pijnboompitten en verse basilicum. De pesto geeft de kastanjechampignons een nog intensere smaak.

Allergens:
Gluten
Milk
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

90 g

Farfalle

(Contains Gluten May be present Soy, Lupin, Egg, Mustard)

½ unit

Sjalot

125 g

Kastanjechampignons

40 g

Bospaddenstoelenpesto

(Contains Milk, Tree nuts May be present Peanuts, Celery)

20 g

Veldsla

2 g

Verse krulpeterselie

(May be present Celery)

15 g

Geraspte pecorino

(Contains Milk)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3247 kJ
Calories776 kcal
Fat45 g
Saturated Fat9.5 g
Carbohydrate69 g
Sugar3.6 g
Dietary Fiber6 g
Protein22 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

• Kook ruim water in een pan met deksel voor de farfalle. • Kook de farfalle, afgedekt, 11 – 13 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen. • Snipper de sjalot. • Maak de kastanjechampignons schoon met keukenpapier en snijd ze in kwarten

Bakken
2

• Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur en fruit de sjalot 1 – 2 minuten. • Voeg de kastanjechampignons toe en bak 5 – 7 minuten. • Schep de bospaddenstoelenpesto erbij en verwarm 1 minuut.

Op smaak brengen
3

• Scheur de veldsla grof. • Hak de krulpeterselie grof. • Meng de farfalle met de kastanjechampignons in de wok of hapjespan en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Verdeel de veldsla over de borden. • Schep de pasta erop. • Garneer met de geraspte pecorino en de krulpeterselie.