Flammkuchen met gerookte zalm

Flammkuchen met gerookte zalm

met dille en kappertjes

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm, dille en kappertjes.

Allergens:
Gluten
Wheat
Fish
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Flammekueche

(Contains Gluten, Wheat)

120 g

Smoked salmon

(Contains Fish)

100 g

Organic sour cream

(Contains Milk)

10 g

Fresh dill

(May be present Celery)

20 g

Capers

1 piece

Red onion

1 piece

Lemon

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories435 kcal
Energy (kJ)1819 kJ
Fat13.95 g
Saturated Fat4.9 g
Carbohydrate52.29 g
Sugar6.7 g
Dietary Fiber2.92 g
Protein23.44 g
Salt2.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.

2

Snijd de rode ui in halve ringen. Besmeer de flammkuchen met de zure room, maar houd 1 el apart voor de garnering. Beleg de flammkuchen met de rode ui en kappertjes.

3

Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Snijd de citroen in partjes en pluk de dilleblaadjes van de takjes.

4

Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm, garneer met de dille en serveer de citroenpartjes ernaast. Verdeel de overige zure room erover.