Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm, dille en kappertjes.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Flammekueche
(Contains Gluten, Wheat)
120 g
Smoked salmon
(Contains Fish)
100 g
Organic sour cream
(Contains Milk)
10 g
Fresh dill
(May be present Celery)
20 g
Capers
1 piece
Red onion
1 piece
Lemon
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
Snijd de rode ui in halve ringen. Besmeer de flammkuchen met de zure room, maar houd 1 el apart voor de garnering. Beleg de flammkuchen met de rode ui en kappertjes.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Snijd de citroen in partjes en pluk de dilleblaadjes van de takjes.
Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm, garneer met de dille en serveer de citroenpartjes ernaast. Verdeel de overige zure room erover.