Flammkuchen met spek, rode ui en zure room
Flammkuchen met spek, rode ui en zure room

Flammkuchen met spek, rode ui en zure room

met rucolatopping

Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers? Met een plat stukje deeg testten ze of de houtoven heet genoeg was om brood te bakken!

Allergens:
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Flammekueche

(Contains Wheat)

100 g

Organic crème fraîche

75 g

Bacon lardons

75 g

Chopped ​​red onion

40 g

Arugula

Nutrition Values

Energy (kJ)1603 kJ
Calories383 kcal
Fat17.3 g
Saturated Fat9.8 g
Carbohydrate46 g
Sugar2.5 g
Dietary Fiber1.2 g
Protein9 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.

2

Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche. Verdeel de spekjes en gesnipperde rode ui erover.

3

Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Breng op smaak met peper en zout.

4

Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de rucola.