Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is, maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Beetroot
200 g
Baby potatoes
½ piece
Apple
⅓ head
Butter lettuce
½ can
Tuna packed in water
(Contains Fish)
1 piece
Egg
(Contains Egg)
5 g
Fresh chives, dill & flat leaf parsley
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
1 teaspoon
Mustard
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
1 tablespoon
White wine vinegar
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Salt and pepper
Weetje: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.