Fruitsmoothie
Fruitsmoothie

Fruitsmoothie

met havermout

Allergens:
Milk
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 milliliters

Biologische halfvolle yoghurt

(Contains Milk)

100 milliliters

Sinaasappel-aardbeisap

1 unit

Mango

50 g

Havermout

(Contains Gluten)

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)975 kJ
Calories233 kcal
Fat3 g
Saturated Fat1 g
Carbohydrate41 g
Sugar0 g
Dietary Fiber5 g
Protein6 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Bowl
Food Processor

Cooking Steps

1

Schenk de yoghurt en het aardbeien-sinaasappelsap in een blender of hoge kom (bij gebruik van een staafmixer).

2

Schil en snijd de mango in stukken. Voeg toe aan de blender of hoge kom. Voeg de havermout toe en mix tot een vloeibare smoothie. Voeg eventueel water toe om de smoothie vloeibaarder te maken.

3

Verdeel de smoothie over grote glazen.