Wist je dat gado gemengd betekent? Deze Indonesische salade wordt ook wel koud gegeten en wordt gekenmerkt door de pindadressing.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Green beans
½ piece
[Persian] cucumber
75 g
Jasmine rice
2 piece
Egg
(Contains Egg)
100 g
Chopped sweetheart cabbage
½ sachet(s)
Javanese wok paste
(Contains Wheat, Sesame, Soy)
90 milliliters
Coconut milk
1.5 tube
Peanut butter
(Contains Peanuts May be present Tree nuts)
25 g
Beansprouts
1 teaspoon
Sambal
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
2 tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
to taste
Salt and pepper
Tip: Voor een mooi effect laat je tussen elke baan die je eraf schilt een klein stukje groen zitten.
Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst en eieren, maar gebruik de helft voor deze maaltijd. De rest kun je de volgende dag gemakkelijk opbakken met je favoriete groenten.
Let op: sambal is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder of laat achterwege.
Tip 1: Heb je geen ketjap in huis? Gebruik dan sojasaus, dat is net zo lekker!
Tip 2: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de ketjap of laat het bouillonblokje achterwege.
Weetje: In sperziebonen zitten belangrijke mineralen, zoals kalium voor het behoud van een gezonde bloeddruk, en zowel ijzer als foliumzuur voor een energiek gevoel.