Geitenkaas is al eeuwenlang populair. De oude Grieken noemden het 'het geschenk van de goden'. Het is veelzijdig, van mild tot pittig, en past perfect in zowel hartige als zoete gerechten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 teaspoon
Ground paprika
1 piece
Banana pepper
1 piece
Romano pepper
½ piece
Garlic
¼ piece
Red chili pepper
50 g
Passata
2 piece
Egg
(Contains Egg)
25 g
Grated mature goat's cheese
(Contains Milk)
25 g
Aioli
(Contains Egg, Mustard May be present Molluscs, Milk, Celery, Soy, Gluten, Sesame, Fish, Crustaceans)
300 g
Diced potato
2 tablespoon
Olive oil
1
[Plant-based] milk
to taste
Salt and pepper
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de aardappelen en aioli. Je kan de rest in de koelkast bewaren voor de volgende dag.
Tip: Heb je grof zeezout in huis? Gebruik dit dan om de Turkse groene peper en rode puntpaprika op smaak te brengen. Deze korrels blijven stevig en trekken niet te veel in de pepers.