Dit vliegensvlugge recept bevat allerlei slimme trucs om een snelle maaltijd op tafel te zetten. Het gehakt is alvast gekruid, de kleine aardappeltjes hoef je niet te schillen en zijn door hun formaat snel gaar en de rode pesto zorgt in een handomdraai voor een smaakexplosie. Zo houd jij weer tijd over voor andere dingen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Drieling aardappelen
100 g
Rundergehakt met köftekruiden
40 g
Rode pesto
(Contains Melk (inclusief lactose), Noten)
200 g
Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette
2.5 g
Verse krulpeterselie
(May be present Selderij)
1 tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Kook ruim water in een pan met deksel voor de drieling aardappelen. Halveer de aardappelen en snijd eventuele grote aardappelen in kwarten. Kook de aardappelen 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.
Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.
Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 – 4 minuten.
Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 – 6 minuten mee.
Voeg de aardappelen en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 – 2 minuten.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.