Het kleine broertje van romaine is little gem. De zoetere smaak en het kleine formaat zorgen voor frisse hapjes waar je zelfs geen mes en vork bij nodig hebt.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Marinated steak
(Contains Celery May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Sesame, Soy)
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
½ piece
Bell pepper
0.13
Tomato paste
125 g
Mushrooms
25 g
Organic crème fraîche
(Contains Milk)
200 g
Potato wedges
½ sprig
Fresh rosemary
½ piece
Little gem
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present Celery)
1 tablespoon
Olive oil
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
50 milliliters
Low sodium beef stock
1 teaspoon
Flour
1 teaspoon
Mustard
2 teaspoon
Red wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Tip 1: Voor het beste resultaat haal je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.
Tip 2: Is het lastig om 50 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.