Gourmet box pasen cps 2023
Gourmet box pasen cps 2023

Gourmet box pasen cps 2023

Complete box met feestelijke receptjes voor op het gourmetstel

Makkelijk, lekker en o zo gezellig: gourmetten! Een uurtje voorbereiden in de keuken en daarna heb je alle tijd om aan tafel met elkaar te genieten. Leuk én lekker voor jong en oud, want met acht verschillende gerechtjes zit er voor iedereen iets lekkers bij.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Crustaceans
Walnuts
Mustard
Egg
Peanuts
Soy
Sulphites
Wheat
Fish
Barley
Rye
Celery

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time1 hour 15 minutes
Cooking Time40 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

125 g

Unsalted butter

(Contains Milk)

10 g

Fresh chives, dill & flat leaf parsley

4 piece

Wild boar burger

80 g

Onion chutney

160 g

Marinated shrimp

(Contains Crustaceans)

3 piece

Garlic

300 g

Diced potato

150 g

Organic Greek yogurt

(Contains Milk)

1.5 teaspoon

Ground cinnamon

40 g

Chopped walnuts

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

125 g

Red cherry tomatoes

2 piece

Romano pepper

120 g

Cocktail sauce

(Contains Mustard, Egg)

125 g

Mushrooms

120 g

Peanut sauce

(Contains Peanuts, Soy, Sulphites, Wheat)

2 piece

Pear

100 g

Diced chicken satay

2 piece

Salmon fillet

(Contains Fish)

1 sachet(s)

Italian seasoning

35 g

East Asian-style sauce

(Contains Soy, Wheat)

40 milliliters

Ketjap manis

(Contains Soy, Wheat)

50 g

BBQ Sauce

(Contains Mustard)

80 g

Avocado dip

30 g

Sliced ​​jalapeños

100 g

Grated Gouda

(Contains Milk)

100 g

Pork tenderloin tips

½ sachet(s)

BBQ spice rub

1 piece

Courgette

20 g

Garlic-ginger-chili mix

1 piece

White baguette

(Contains Barley, Rye, Wheat May be present Mustard, Tree nuts, Celery, Sesame, Soy, Egg, Milk)

½ pack

Chocolate cookie dough

(Contains Egg, Milk, Soy May be present Tree nuts, Sesame)

200 g

Raclette cheese

(Contains Milk)

2 piece

Marinated steak

(Contains Celery May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Sesame, Soy)

50 g

Feta

(Contains Milk)

75 g

Beetroot tortilla chips

4 piece

Pork sausage with sea salt & black pepper

(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)

Not included in your delivery

4.5 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)19390 kJ
Calories4634 kcal
Fat306.3 g
Saturated Fat113.9 g
Carbohydrate251.5 g
Sugar78.4 g
Dietary Fiber26.3 g
Protein206 g
Salt16.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Oven Dish
Large Bowl
Saucepan

Cooking Steps

1

Voorbereiden

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng in een kom de aardappelblokjes met 2 el olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de blokjes over een ovenschaal en bak 10 minuten in de oven. De aardappelblokjes hoeven nog niet gaar te zijn als ze uit de oven komen. 

Bakken (aan tafel) 

  • Bak de aardappelblokjes in een pannetje goudbruin en gaar.
  • Leg er vervolgens een plakje raclettekaas op en bak onder de grill tot de kaas is gesmolten. 
2

Voorbereiden

  • Haal de roomboter uit de koelkast. Snijd de roomboter in kleine blokjes en voeg toe aan een kom.
  • Pers 1/2 knoflookteen per persoon of snijd fijn. Snijd de verse bieslook, dille en bladpeterselie fijn.
  • Voeg de verse kruiden en de knoflook toe aan de kom met boter. Meng met een vork tot een kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
  • Bak ondertussen de baguette 12 - 15 minuten in de oven. 

Serveren (aan tafel)

  • Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter. 
3

Voorbereiden

  • Snijd de helft van de cherrytomaten in kwarten.
  • Voeg de andere helft toe aan een kom en zet op tafel. 

Bakken (aan tafel)

  • Voeg een handjevol tortillachips toe aan een pannetje.
  • Verdeel de geraspte kaas, jalapeño's (let op: pittig! Gebruik naar smaak) en tomaat erover en bak tot de kaas is gesmolten.
  • Serveer met de avocadodip.
4

Voorbereiden 

  • Snijd de courgette en paprika in reepjes. Snijd de champignons in plakjes.
  • Meng in een grote kom 1/2 zakje BBQ-rub (let op: pittig! Gebruik naar smaak) en 2 el olijfolie. Voeg de courgette en paprika toe aan de kruidenolie en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.
  • Zet in de koelkast tot verder gebruik. Bewaar de champignons apart in de koelkast.

Bakken (aan tafel)

  • Verhit 1/2 el olijfolie op de gourmet. Bak de courgette en paprika tot ze gaar zijn. Serveer met de feta.
  • Verwarm 1 tl kruidenboter in een pannetje en bak de champignons tot ze gaar zijn. Voeg raclettekaas naar smaak toe aan de champignons.
5

Voorbereiden

  • Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 cm.
  • Meng in een kom met de zoete Aziatische saus, ketjap en mix van gember, knoflook en rode peper.
  • Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. 

Bakken (aan tafel)

  • Bak de zalm en garnalen tot ze gaar zijn. 
6

Satésaus opwarmen

  • Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat in een kleine steelpan op laag vuur. 

Bakken (aan tafel)

  • Bak de mini-hamburgers en kipsaté tot ze gaar zijn.
  • Serveer de kipsatéblokjes met de satésaus.
  • Serveer de hamburgers met de verschillende sausjes: uienchutney, whiskey- en barbecuesaus.
7

Vlees marineren 

  • Snijd de biefstuk in blokjes van 3 cm. Pers 1 knoflookteen of snijd fijn. Meng in een kom de knoflook en 1/2 zakje Italiaanse kruiden met de biefstuk en 1 el olijfolie per persoon. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
  • Herhaal deze stap voor de varkenshaaspuntjes.

Worstjes voorbereiden

  • Snijd de worstjes in stukjes van 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.

Bakken (aan tafel)

  • Bak de steak, varkenshaas en varkensworstjes tot ze gaar zijn.
8

Voorbereiden 

  • Was of schil de peer. Verwijder het klokhuis en snijd de peer in kleine blokjes.
  • Meng in een grote kom de peerblokjes met de walnootstukjes en 1/8 zakje kaneel per persoon. Verkruimel het koekjesdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip).

Tip: Je gebruikt maar de helft van het koekjesdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken. 

Bakken (aan tafel) 

  • Vul een gourmetpannetje met het perenmengsel en bak tot de peren gaar zijn.
  • Bedek met een laagje verkruimeld koekjesdeeg en bak tot het koekjesdeeg bruin kleurt.
  • Laat de crumble even afkoelen, zodat het koekjesdeeg hard kan worden.
  • Serveer met 1 lepel Griekse yoghurt.