Griekse salade als extra
Griekse salade als extra

Griekse salade als extra

Bijgerecht | met feta, kumato tomaat en olijven

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Breng de zomer op tafel en geniet samen van een klassieke Griekse salade!

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Kumato tomato

75 g

Feta

(Contains Milk)

1 sachet(s)

Dried oregano

1 piece

Onion

1 piece

[Persian] cucumber

30 g

Leccino olives

Nutrition Values

Energy (kJ)746 kJ
Calories178 kcal
Fat12.3 g
Saturated Fat6.8 g
Carbohydrate6.8 g
Sugar3.9 g
Dietary Fiber2.9 g
Protein8.1 g
Salt1.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Snijd de kumato tomaat in kwarten. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Halveer de olijven.

2

Meng in een kleine kom 1/2 el extra vierge olijfolie met 1/2 el rodewijnazijn en 1 1/2 tl oregano. Breng op smaak met peper en zout.

3

Meng in een saladekom de komkommer, kumato tomaat, rode ui en olijven door de dressing.

4

Leg het stuk feta op de salade. Besprenkel eventueel met wat extra vierge olijfolie naar smaak.