Griekse yoghurt met passievrucht
Griekse yoghurt met passievrucht

Griekse yoghurt met passievrucht

met vijgen en pompoenpitten

Goedemorgen!

Allergens:
Milk
Wheat
Barley
Oats
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

250 g

Organic Greek yogurt

(Contains Milk)

100 g

Multigrain flakes

(Contains Wheat, Barley, Oats, Gluten May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

2 piece

Passion fruit

20 g

Chopped dried figs

(May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

20 g

Pumpkin seeds

(May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

Nutrition Values

Calories335 kcal
Energy (kJ)1400 kJ
Fat18.1 g
Saturated Fat8.9 g
Carbohydrate26.9 g
Sugar10.3 g
Dietary Fiber3.6 g
Protein12.3 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verdeel de Griekse yoghurt over de kommen. Roer de meergranenvlokken door de yoghurt.

2

Snijd de passievruchten doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en verdeel over de yoghurt.

3

Garneer met de vijgenstukjes en pompoenpitten.

Tip: Weetje: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium is nodig voor sterke botten en gezonde spieren. Fosfor voor sterke botten en tanden.