Wie dacht dat aardappel alleen in de Belgische en Hollandse keuken thuishoort, heeft het mis. Deze Italiaanse pasta bereid je namelijk met aardappel, pestokaas en broccoli.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
90 g
Linguine
100 g
Diced potato
200 g
Broccoli
25 milliliters
Basil crème
25 g
Pesto cheese cubes
to taste
Salt and pepper
Breng ruim water met een snufje zout aan de kook in een pan met deksel. Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes.
Kook de linguine, afgedekt, 10 - 12 minuten in de pan met deksel. Voeg na 6 minuten de broccoli toe. Voeg 2 minuten later ook de aardappelblokjes toe.
Giet de pasta, aardappelblokjes en broccoli af, maar bewaar een kopje kookvocht. Voeg de pasta, aardappelblokjes en broccoli opnieuw toe aan de pan en meng met de basilicumcrème en 25 ml kookvocht per persoon. Voeg indien nodig meer kookvocht toe. Breng flink op smaak met peper en zout.
Verdeel de pasta, aardappelen en broccoli over de borden. Garneer met de groene pesto-kaasblokjes.