.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Half kruimige aardappelen
½ teaspoon
Paprikapoeder
½ unit
Rode paprika
¼ unit
Komkommer
50 g
Courgette-spaghetti
15 g
Oude-kaasblokjes
(Contains Milk)
1 unit
Half-om-half hamburger met tuinkruidenmarinade
25 g
Mayonaise
(Contains Egg, Mustard)
1.5 tablespoon
Olijfolie
1 teaspoon
Wittewijnazijn
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappelen grondig en snijd in frieten van max. 1/2 cm dik. Dep ze droog met keukenpapier. Meng de frieten in een kom met 1/2 el olijfolie per persoon, het paprikapoeder, peper en zout. Verdeel vervolgens over een bakplaat met bakpapier en bak 25 - 35 minuten in de oven.
Snijd de paprika in lange reepjes. Snijd de komkommer in dunne plakken.
Verwarm 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de courgette-spaghetti 2 - 3 minuten aan met per persoon 1 tl wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout. Haal vervolgens uit de pan en bewaar apart in een ovenschaal. Bewaar de pan.
Duw de kaasblokjes stevig in het gehakt. Duw de blokjes goed in het vlees, zodat het minder uitloopt wanneer je het bakt.
Verhit in de koekenpan opnieuw 1/2 el olijfolie op middelhoog vuur. Bak de burgers eerst 5 - 6 minuten aan de kant zonder kaas. Keer hierna de burger om en bak nog 1 minuut op de kant met de kaas. Druk goed aan met een spatel. Zet vlak voor serveren de ovenschaal met courgette-spaghetti in de oven bij de frietjes en laat 4 - 5 minuten opwarmen.
Verdeel de frietjes, courgetti en burgers over de borden. Serveer met de komkommer, paprika en mayonaise.