Pesto komt oorspronkelijk uit de Italiaanse stad Genua, de hoofdstad van de regio Ligurië. De pesto die we nu kennen werd voor het eerst beschreven in een kookboek in 1863, maar het gaat terug tot in de tijd van de Romeinen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Orzo
(Contains Wheat May be present Lupin, Egg, Mustard, Soy)
2 piece
Mini beef-pork burger
(Contains Egg, Wheat May be present Soy, Mustard, Celery)
200 g
Italian vegetable mix
(May be present Celery)
40 g
Bruschetta spread
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
20 g
Green pesto
(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)
10 g
Grana Padano flakes DOP
(Contains Egg, Milk)
100 g
Passata
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
Olive oil
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ teaspoon
Sugar
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.