Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten
Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Goedemorgen!

Allergens:
Gluten
Milk
Soy
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 unit

Havermout

(Contains Gluten)

400 milliliters

Halfvolle melk

(Contains Milk)

25 g

Dadelstukjes

30 g

Chocoladevlokken

(Contains Soy, Milk)

40 g

Walnoten

(Contains Tree nuts May be present Tree nuts, Peanuts, Sesame)

Nutrition Values

Energy (kJ)2356 kJ
Calories563 kcal
Fat26 g
Saturated Fat7.4 g
Carbohydrate60 g
Sugar27.9 g
Dietary Fiber6 g
Protein20 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Meng de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon in een steelpan met deksel.

2

Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.

3

Roer de helft van de chocovlokken door de havermout en verdeel over door de havermout en verdeel over

4

Garneer de havermout met de walnoten en overige chocovlokken.