Zin in risotto, maar weinig tijd? Deze variant maak je van orzo. Dit heeft minder tijd nodig om te garen, maar heeft wel het smeuïge dat je van risotto gewend bent.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
½ piece
Fennel
½ piece
Courgette
¼ piece
Lemon
25 g
Bacon lardons
75 g
Orzo
(Contains Wheat May be present Lupin, Egg, Mustard, Soy)
1 piece
Skin-on hake fillet
(Contains Fish)
⅓ sachet(s)
Dried thyme
200 milliliters
Low sodium vegetable stock
1 tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Heb je geen haast en wil je dit gerecht een leuke draai geven? Schaaf dan de courgette in linten en bak ze mee met de heekfilet voor een mooi eindresultaat.
Weetje: Courgette behoort tot de vruchtgroenten, zoals komkommer, pompoen en tomaat. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?
Weetje: Vis is rijk aan jodium – belangrijk voor de schildklier, de stofwisseling en de groei van kinderen. Eet je weinig brood (met bakkerszout)? Zorg dan dat je voldoende vis en zuivel eet om toch genoeg jodium binnen te krijgen.