Wist je dat cranberry is afgeleid van het Duitse kraanbere? Het bloemetje van de plant doet namelijk denken aan een kraanvogel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
120 g
Venison steak
200 g
Potato gratin
(Contains Egg, Milk)
20 g
Cranberry chutney
½ piece
Shallot
25 g
Radicchio & romaine
65 g
Red cherry tomatoes
¼ tablespoon
Balsamic vinegar
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 teaspoon
White wine vinegar
¼ tablespoon
Mustard
½ teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
2 tablespoon
Water for the sauce
to taste
Salt and pepper
Tip: Voor het beste resultaat haal je de hertenbiefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.
Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.
Weetje: Wist je dat cherrytomaten meer bètacaroteen bevatten dan gewone tomaten? Bètacaroteen is een antioxidant dat het lichaam beschermt tegen weefselschade en veroudering.