Vandaag staat er een heerlijke salade op het menu! Je mengt de aardappelen met de dressing terwijl ze nog warm zijn. Zo trekken de smaken er beter in.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Potatoes
200 g
Green beans
0.36 bunch
Radish
2.5 g
Fresh dill
1 piece
Smoked trout fillet
to taste
Salt and pepper
1 teaspoon
White balsamic vinegar
1 teaspoon
Mustard
2 tablespoon
Extra virgin olive oil
Was of schil de aardappelen en snijd in partjes. Zet de aardappelen onder water in een pan met deksel en kook, afgedekt, in 12 -15 minuten gaar.
Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 3 gelijke stukken. Kook de sperziebonen de laatste 6 - 8 minuten mee met de aardappelpartjes. Giet daarna alles af en laat zonder deksel uitstomen.
Snijd of schaaf ondertussen de radijs in dunne plakken. Snijd de helft van het radijsblad klein (de andere helft gebruik je niet meer). Hak de dille heel fijn.
Maak in een saladekom een dressing van de extra vierge olijfolie, de mosterd, de witte balsamicoazijn, het grootste deel van de dille, peper en zout.
Verdeel de gerookte forel met twee vorken in kleine stukken en meng hetgrootste deel van de forel met de aardappelen, sperziebonen, radijs en radijsblad in de saladekom met de dressing. Breng verder op smaak met peper en zout.
Verdeel de aardappelsalade over de borden en garneer met deoverige forel en dille.