Deze romige side salad maak je helemaal af met geraspte oude kaas. De pompoenpitten zorgen daarnaast voor een extra knapperige touch!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Radicchio & iceberg lettuce
1 piece
Tomato
50 g
Grated aged Gouda
25 g
Organic full-fat yogurt
25 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
1 piece
[Persian] cucumber
20 g
Pumpkin seeds
to taste
Salt and pepper
2 teaspoon
White wine vinegar
2 teaspoon
Mustard
Snijd de komkommer en tomaat in kleine blokjes.
Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.
Meng in een saladekom de mayonaise, yoghurt, 2 tl mosterd en 2 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix, tomaat, komkommer en oude kaas toe en meng goed door elkaar. Breng goed op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over een serveerschaal. Garneer met de pompoenpitten.