Italiaanse maaltijdsoep met gehakt
Italiaanse maaltijdsoep met gehakt

Italiaanse maaltijdsoep met gehakt

met aubergine en courgette

.

Allergens:
Celery
Gluten
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Knoflookteen

½ unit

Ui

2.5 g

Vers basilicum

(Contains Celery)

100 g

Half-om-halfgehakt

½ unit

Courgette

½ unit

Aubergine

1 teaspoon

Italiaanse kruiden

½ unit

Passata

½ can

Cherrytomaten in blik

45 g

Volkoren casarecce

(Contains Gluten)

25 g

Crème fraîche

(Contains Milk)

Not included in your delivery

200 milliliters

Groentebouillon

½ tablespoon

Olijfolie

1 tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

Nutrition Values

Energy (kJ)3220 kJ
Calories770 kcal
Fat36 g
Saturated Fat14.1 g
Carbohydrate65 g
Sugar31.1 g
Dietary Fiber12 g
Protein39 g
Salt2.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Bereid de bouillon. Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui. Ris de blaadjes basilicum van de takjes en bewaar ook de takjes. Voeg de takjes van de basilicum toe aan de bouillon. Snijd de aubergine en courgette in kleine blokjes.

Gehakt bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een soeppan met deksel op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en de ui 1 - 2 minuten. Verhoog daarna het vuur, voeg het gehakt toe en bak in 2 - 3 minuten los.

Groenten meebakken
3

Voeg de aubergine, courgette en Italiaanse kruiden toe aan de pan met deksel en bak nog 2 - 3 minuten mee.

Soep koken
4

Blus het geheel af met 1 el zwarte balsamicoazijn per persoon. Voeg de passata, cherrytomaten en bouillon toe en breng afgedekt aan de kook. Voeg, zodra de soep kookt, de penne toe en kook, afgedekt, 10 - 12 minuten of tot de pasta gaar is.

Basilicum snijden
5

Snijd de basilicumblaadjes in reepjes.

Serveren
6

Verdeel de soep over de kommen. Schep de crème fraîche op de soep en garneer met de reepjes basilicum.