Italiaanse traybake met worstjes
Italiaanse traybake met worstjes

Italiaanse traybake met worstjes

met groenten, aardappelen en citroenmayonaise

Cherrytomaten zijn kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten veel meer vitaminen en mineralen.

Tags:
Extra Veggies
Family
Allergens:
Egg
Mustard
Soy

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 piece

Pork sausage with tomato & rosemary

(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)

250 g

Potatoes

1 piece

Shallot

½ piece

Bell pepper

½ sachet(s)

Sicilian-style herb mix

25 g

Lemon mayonnaise with black pepper

(Contains Egg, Mustard, Soy)

½ piece

Courgette

Not included in your delivery

1.5 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories825 kcal
Energy (kJ)3451 kJ
Fat50.2 g
Saturated Fat10.4 g
Carbohydrate59.9 g
Sugar9.7 g
Dietary Fiber13.5 g
Protein27.6 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 210 graden.
  • Was of schil de aardappelen en snijd in partjes.
  • Meng in een kom met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout.
Aardappelen bakken
2
  • Verdeel de aardappelpartjes over een helft van één bakplaat met bakpapier (zie Tip).
  • Bak 30 - 35 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.

Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan een bakplaat voor de aardappelen en een tweede bakplaat voor de groenten en worstjes.

Bakken
3
  • Snijd ondertussen de sjalot in kwarten. Snijd de paprika in repen van ongeveer 1 cm dik. Snijd de courgette in halve maantjes. 
  • Meng in dezelfde kom uit stap 1 de sjalot, paprika en courgette met de Siciliaanse kruiden en 1 el olijfolie per persoon.
  • Verdeel in de laatste 15 - 20 minuten de groenten en de worstjes over de andere helft van de bakplaat en bak met de aardappelen mee in de oven.
Serveren
4
  • Verdeel de aardappelen, groenten en worstjes over de borden.
  • Serveer de citroenmayonaise erbij.

Weetje: Wist je dat jouw maaltijd vooral door de paprika en aardappelen al meer dan 150% van de ADH vitamine C bevat?