Japanse noedelsoep met kipfilet
Japanse noedelsoep met kipfilet

Japanse noedelsoep met kipfilet

met kastanjechampignons en paksoi

.

Allergens:
Gluten
Soy

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 cm

Verse gember

¼ unit

Rode peper

125 g

Kastanjechampignons

75 g

Paksoi

100 g

Japans gemarineerde kipfiletreepjes

100 g

Verse udonnoedels

(Contains Gluten)

5 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

Not included in your delivery

500 milliliters

Kippenbouillon

2 tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2132 kJ
Calories510 kcal
Fat27 g
Saturated Fat4.7 g
Carbohydrate35 g
Sugar3.6 g
Dietary Fiber4 g
Protein29 g
Salt8.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Peeler
Wok

Cooking Steps

.
1

Bereid de kippenbouillon.

.
2

Schil de gember en snijd of rasp de gember fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Verwijder de steelaanzet van de paksoi en snijd de paksoi grof.

.
3

Verhit de zonnebloemolie in een wok of soeppan met deksel en fruit de gember en de rode peper 2 – 3 minuten op middellaag vuur. Voeg de kipfiletreepjes toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kastanjechampignons en de paksoi toe en bak nog 2 minuten.

.
4

Voeg de bouillon toe aan de wok of soeppan en laat 6 minuten, afgedekt, zachtjes koken. Voeg na 3 minuten de udonnoedels toe.

.
5

Voeg 1 tl sojasaus per persoon toe aan de soep en breng verder op smaak met peper en eventueel extra sojasaus.

.
6

Verdeel de soep over de soepkommen.