Een rijke, snelle soep met pittige gember en verse rode peper. Wil je het gerecht nog meer pit geven? Bak dan wat zaadjes van de rode peper mee.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 cm
Verse gember
¼ unit
Rode peper
125 g
Kastanjechampignons
75 g
Paksoi
100 g
Kipfiletstukjes
100 g
Verse udonnoedels
(Contains Gluten)
¼ unit
Sojasaus
(Contains Gluten, Soy)
500 milliliters
Kippenbouillon
1 tablespoon
Zonnebloemolie
to taste
Peper en zout
Bereid de bouillon.
Schil de gember, verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de gember en rode peper fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken en de paksoi grof.
Verhit de zonnebloemolie in een wok of soeppan met deksel en fruit de gember en rode peper 2 minuten op laag vuur. Voeg de kipfiletstukjes toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kastanjechampignons en paksoi toe en bak nog 2 minuten.
Voeg de bouillon toe aan de wok of soeppan en laat 6 minuten, afgedekt, koken op middellaag vuur. Voeg na 4 minuten de udonnoedels toe.
Breng de soep op smaak met de sojasaus, peper en zout.
Verdeel de soep over de soepkommen.