Kalkoen is een feestgerecht bij uitstek en met dit recept al helemaal, want aan alle smaken is gedacht - van de hartige ham tot het bittertje in de zoetzure cranberry-chutney. De kalkoen in jouw Kerstbox heeft het Franse keurmerk Label Rouge, dat garandeert dat de kalkoen het hele jaar door in de buitenlucht doorbrengt en dubbel zo lang leeft als een traditioneel gekweekte kalkoen. Het vlees is wat donkerder en heeft een wildachtige smaak. De ham om de rollade zorgt dat het vlees heerlijk sappig blijft.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Gele wortel
1 unit
Peen
½ unit
Pastinaak
600 g
Aardappelen
2 teaspoon
Gedroogde rozemarijn
300 g
Kalkoen met serranoham en cranberryvulling
(Contains Milk)
80 g
Cranberrychutney
(Contains Mustard)
3 bunch
Verse tijm
(May be present Celery)
½ jar
Honing
½ unit
Citroen
60 g
Rucolamelange
1.5 tablespoon
Olijfolie
2 tablespoon
Roomboter
(Contains Milk)
1 tablespoon
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout