Kervel over? Maak met de staafmixer een kervelpesto! Mix de kervel met walnoot, knoflook, pijnboompitten en Parmigiano Reggiano.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Garlic
1 piece
Onion
¾ piece
Leek
100 g
Potatoes
30 g
Fresh chervil
40 g
Camembert
(Contains Milk)
1 piece
Novelty bread roll
(Contains Wheat May be present Mustard, Tree nuts, Sesame, Soy, Egg, Gluten, Milk)
¾ piece
Low sodium vegetable stock cube
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip 1: Het groene loof van de prei kan wat stugger zijn waardoor de soep minder glad wordt. Snijd het daarom goed fijn of laat een deel hiervan achterwege.
Tip 2: Let jij op je zoutinname? Maak dan gebruik van natriumarme bouillon.
Tip: Heb je een oven met grillstand? Grill het broodje dan aan het eind tot de kaas begint te borrelen en een mooie goudbruine kleur begint te krijgen.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!