Yakitori betekent gegrilde kip in het Japans; yaki (gegrild) en tori (kip). Vandaag maak je een zoete saus om het gespieste kippenvlees extra smaak te geven!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Jasmine rice
½ piece
Garlic
½ bunch
Scallions
100 g
Diced chicken
2 skewer(s)
Skewers
1 sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
100 g
Broccoli
1 piece
White carrot
¼ piece
Low sodium chicken stock cube
1 tablespoon
Olive oil
to taste
[Reduced salt] soy sauce
to taste
Salt and pepper
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
Tip: Heb je weinig tijd? Rijg de kipstukjes en bosui dan niet aan een spies, maar bak ze los in de pan. Minder werk, maar wel even lekker!