Wist je dat parmigiano reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Potato rounds
100 g
Chicken fillets
2 slice
Bacon
½ piece
Garlic
35 g
Semi-dried tomatoes
75 milliliters
Cooking cream
(Contains Milk)
5 g
Fresh basil
½ piece
Red onion
150 g
Green beans
1 piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains Milk)
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 koekenpannen.
Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de kaas. De overige kaas kun je de volgende dag bijvoorbeeld in een lunchsalade verwerken, of je boterham mee garneren.