De vegetarische schnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Carrot
100 g
Chopped sweetheart cabbage
75 g
Basmati rice
2 cm
Fresh ginger
2 piece
Scallions
¼ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
1 sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
1 piece
Veggie schnitzel
(Contains Barley, Soy, Wheat May be present Mustard)
piece
Vegan schnitzel
(Contains Wheat, Barley, Soy May be present Mustard)
1 piece
Garlic
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Sugar
½ tablespoon
Sunflower oil
1 tablespoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip 1: Wil je extra snel zijn? Gebruik dan een waterkoker.
Tip 2: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nog fijner voor je hem aan de kom toevoegt.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid van het bouillonblokje.
Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten, tanden en gezonde spieren door de calciumboost.