Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
¼ piece
Red chili pepper
1 piece
Carrot
100 g
Green beans
100 g
Chicken thigh strips
90 milliliters
Coconut milk
¼ piece
Fresh lemongrass
100 g
Fresh udon noodles
(Contains Gluten, Tarwe)
¼ piece
Lime
½ sachet(s)
Javanese wok paste
(Contains Tarwe, Sesamzaad, Soja)
5 g
Ginger paste
½ tablespoon
Sunflower oil
300 milliliters
Low sodium chicken stock
to taste
Salt and pepper
Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.